Over ons

Wij zijn Optimeister

We zijn goed in wat we doen en hebben passie voor ons vak. We zijn trots op onze klanten, waarmee we samen voorop lopen in een digitale wereld die nooit stilstaat. Kortom, wij zijn Optimeister.

Het verhaal achter Optimeister

''

Het verhaal achter Optimeister

"Al tijdens mijn studie Informatica ben ik gaan ondernemen. Ik ontwikkelde een passie voor het bouwen van websites en begon bedrijven hiermee te helpen.

In de loop der jaren zag ik echter steeds meer van mijn klanten worstelen met het vinden van digitale oplossingen voor het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Standaard software sluit vaak niet aan op de unieke workflows van bedrijven, waardoor ze genoodzaakt zijn hun processen op de schop te nemen. De ontwikkeling van maatwerk software is meestal tijdrovend en duur, waardoor veel bedrijven afhaken en terugkeren naar hun oude werkwijze.

Geïnspireerd door de opmars van no-code development, zag ik een kans om efficiëntere digitale oplossingen te bieden.

No-code tools bieden de mogelijkheid om in een fractie van de tijd, zonder enige code, digitale oplossingen te creëren die perfect aansluiten op de unieke behoeften van bedrijven.

Vanuit deze filosofie ben ik begin 2022 Optimeister gestart, waarmee we deze technologieën omarmen en inmiddels hebben toegepast bij tientallen ambitieuze bedrijven om hun digitale uitdagingen aan te gaan."

Fritz Wierper

Founder Optimeister

 

Onze kernwaarden:
Het DNA van Optimeister

De kernwaarden van Optimeister vormen de basis van ons succes. We dragen deze principes uit en streven ernaar ze te waarborgen bij elk project waaraan we werken.

Toegankelijkheid

We zijn altijd benaderbaar en behulpzaam. Met onze open ongedwongen communicatiestijl maken we complexe onderwerpen eenvoudig en begrijpelijk.

Vakmanschap

We zijn goed in wat we doen, gedreven door passie voor ons vak. We denken verder dan jouw vraag en nemen niet genoeg met minder dan de beste oplossing.

Efficiëntie

Onze processen zijn ingericht voor efficiëntie. Met een heldere planning streven we naar de snelste weg naar jouw doel, waarbij we je zo veel mogelijk ontlasten.

Integriteit

We zijn eerlijk over wat haalbaar is en transparant over wat je kunt verwachten. We zijn geen ja-knikkers en schuwen moeilijke vragen niet.

Innovatie

We werken actief met je samen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn geen fabriek, maar jouw partner in groei en ontwikkeling, altijd gericht op de volgende stap vooruit.

Ons team staat klaar
voor jouw project

?

Fritz

No-code Consultant & Founder

?

Jelle

Lead No-code Developer

?

Bram

No-code Developer

?

Gijs

No-code Developer

?

Bob

Junior No-code Developer

?

Jij ook hier?

We're hiring!

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak in met Fritz om te sparren over je project wanneer het jou uitkomt.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

No-code consultant