Over ons

Wij zijn Optimeister

We zijn goed in wat we doen hebben passie voor ons vak. We zijn trots op onze klanten, waarmee we samen voorop lopen in een digitale wereld die nooit stilstaat. Kortom, wij zijn Optimeister.

Het verhaal achter Optimeister

Het verhaal achter Optimeister

Al tijdens mijn studie Informatica ben ik gaan ondernemen. Ik ontwikkelde een passie voor het bouwen van websites en begon bedrijven hiermee te helpen.

In de loop der jaren zag ik echter steeds meer van mijn klanten worstelen met het vinden van digitale oplossingen voor het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Standaard software sluit voor veel bedrijven niet aan op de huidige workflow, waardoor ze gedwongen worden om deze op de schop te nemen. Software op maat is voor veel bedrijven onbereikbaar of onbetaalbaar vanwege de lange ontwikkeltijd. Veel bedrijven, vooral in het MKB, haken hierdoor al gauw af en gaan verder waar ze gebleven waren..

Ik geloofde dat er een betere manier moest zijn. Al een tijdje zie ik dat er een opmars plaatsvindt van een nieuwe innovatieve manier van ontwikkelen. Namelijk met no-code. Deze benadering vereist weinig tot geen programmeercode en maakt traditionele softwareontwikkelaars overbodig.

Door slim gebruik te maken van verschillende no-code tools en deze op de juiste manier met elkaar te integreren is het mogelijk om efficiënt en doelgericht digitale oplossingen te realiseren die naadloos aansluiten op de specifieke behoeftes van bedrijven.

Vanuit deze filosofie ben ik begin 2022 Optimeister gestart, waarmee we deze technologieën omarmen en inmiddels hebben toegepast bij tientallen ambitieuze bedrijven om hun digitale uitdagingen aan te gaan.

Fritz Wierper

Founder Optimeister

 

Fritz Wierper

Founder Optimeister

 

Dit is waar wij voor staan

De kernwaarden van Optimeister vormen de basis van ons succes en laten zien hoeveel vertrouwen wij hebben in onze expertise. We dragen deze beloften uit en streven ernaar ze te waarborgen bij elk project waaraan we werken.

Eerlijk advies

Vanaf moment één zullen we je voorzien van eerlijk advies. We zeggen het zoals het is en wat we wel en niet voor je kunnen betekenen. Ook als het blijkt dat het niet de perfecte match is.

Effectieve aanpak

We klampen ons niet vast aan achterhaalde methodes, maar verdiepen ons continu in de modernste technologieën. Op deze manier streven we altijd naar de meest effectieve aanpak.

Afspraak is afspraak

Het liefst bepalen we vooraf de scope, deadline en het budget en daar houden we ons aan. Geen vertraging of onvoorziene kosten. We leveren wat we beloven en laten je niet in de steek.

Wij staan klaar voor jouw project

Het Optimeister-team: deze no-code meesters tillen jouw project naar het volgende niveau. Terwijl we blijven groeien, zoeken we voortdurend naar nieuw talent om ons dynamische team te versterken. Kom jij ons team verrijken? We're hiring!

Fritz

No-code Consultant & Founder

Bram

No-code Developer

Jelle

No-code Developer

Gijs

No-code Developer

Bob

Junior No-code Developer

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak in met Fritz om te sparren over je project wanneer het jou uitkomt.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

No-code consultant