Airtable

Airtable Consulting & Development

Als ervaren Airtable expert zijn we gespecialiseerd in Airtable consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Opgericht in

2012

Opgericht door

Howie Liu

Hoofdkantoor

San Francisco, California, US

Bedrijven op Airtable

300.000+

Wat is

Airtable

?

Airtable combineert het gemak van een spreadsheet met de kracht van een database. Met Automations en Interfaces kunnen volledige webapplicaties worden ontwikkeld, geschikt voor talloze toepassingen en doeleinden.

Features van 

Airtable

Flexibele database

Airtable is een flexibele database waarin je data zoals projecten, klanten of producten eenvoudig kunt beheren.

Omdat je alle tabellen zelf inricht en koppelt, kun je een database creëren die perfect aansluit op jouw datastructuur en workflow.

Flexibele database
Werk samen in de cloud

Werk samen in de cloud

Airtable is cloud-based en werkt met rollen en rechten per gebruiker. Zo kan iedereen van je team ten alle tijde bij de voor hem bestemde informatie.

Werk samen in de cloud

Werk samen in de cloud

Airtable is cloud-based en werkt met rollen en rechten per gebruiker. Zo kan iedereen van je team ten alle tijde bij de voor hem bestemde informatie.

Automatiseer je workflow

Automatiseer je workflow

Met Airtable Automations kun je allerlei acties uitvoeren op basis van triggers in je database. Zo kun je je workflow automatiseren.

Hulp nodig van een

Airtable

consultant?

Zelf aan de slag met

Airtable

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Airtable

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Airtable

-project.

Plan videoconsult
Consulting

Zoek je een

Airtable

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Airtable

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Airtable

developer voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Airtable

Wat zijn de kosten van Airtable?

Airtable biedt verschillende prijsplannen aan, afhankelijk van je behoeften. Er is een gratis versie beschikbaar, evenals premium plannen met meer functies. Met prijzen vanaf $20 per maand krijg je toegang tot kernfunctionaliteiten, zoals geautomatiseerde workflows, prioriteitsondersteuning, meer ruimte voor bijlagen en aangepaste branding in Airtable-interfaces. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de prijsplannen.

Kan ik Airtable gebruiken voor projectmanagement?

Ja, Airtable is zeer geschikt voor projectmanagement. Je kunt taken, deadlines, en verantwoordelijkheden toewijzen, en de voortgang van projecten volgen met behulp van verschillende weergaven en automatiseringen. Het is flexibel genoeg om aangepast te worden aan verschillende projectmanagementstijlen.

Kan ik Airtable gebruiken als CRM?

Ja, absoluut! Airtable kan zeer effectief worden gebruikt als een Customer Relationship Management (CRM) systeem. Dankzij de flexibiliteit en aanpasbaarheid van Airtable, kun je het eenvoudig configureren om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Met Airtable kun je klantgegevens bijhouden, sales funnels beheren, en communicatie met klanten organiseren, allemaal op één plek.

Wat maakt Airtable anders dan Excel?

Airtable onderscheidt zich van Excel door zijn veelzijdige functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interface. Het is ontworpen om flexibel te werken met meerdere gebruikers en kan worden aangepast aan jouw unieke workflow.

Is Airtable geschikt voor mijn unieke bedrijfsprocessen?

Absoluut, Airtable is zeer aanpasbaar en geschikt voor het stroomlijnen van uiteenlopende bedrijfsprocessen. Het biedt de mogelijkheid om specifieke velden, logica en automatiseringen toe te passen, waardoor het perfect is voor specifieke behoeften. Met zijn integratiemogelijkheden kan Airtable ook naadloos aansluiten op andere tools, wat de efficiëntie van je workflow verhoogt.

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Airtable

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Airtable

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Airtable

Consultant