Airtable

Airtable Consulting & Development

Als ervaren Airtable expert en partner zijn we gespecialiseerd in Airtable consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Plan kennismaking

Opgericht in

2012

Opgericht door

Howie Liu

Hoofdkantoor

San Francisco, California, US

Bedrijven op Airtable

300.000+

#1 Airtable Partner Nederland

Wat is

Airtable

?

Airtable combineert het gemak van een spreadsheet met de kracht van een database. Met Automations en Interfaces kunnen volledige webapplicaties worden ontwikkeld, geschikt voor talloze toepassingen en doeleinden.

Features van 

Airtable

Creëer maatwerk applicaties

Met Airtable kun je applicaties opzetten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Gebruik diverse veldtypen en verbind gegevens tussen tabellen om een naadloze en efficiënte workflow te creëren die precies aansluit op jouw manier van werken.

Creëer maatwerk applicaties
Automatiseer en integreer

Automatiseer en integreer

Automatiseer je workflows en integreer Airtable met bestaande tools. Hierdoor kun je repetitieve taken elimineren en je team efficiënter laten werken door cruciale bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te koppelen.

Automatiseer en integreer

Bouw interfaces en dashboards

Pas de interfaces aan zodat ze aansluiten bij de manier waarop elk teamlid werkt. Geef specifieke informatie aan de juiste mensen en maak gebruik van interactieve dashboards om gegevens inzichtelijk te maken. Airtable Interfaces zijn toegankelijk via een mobiele app, zodat je altijd en overal up-to-date blijft.

Gebruik de kracht van AI

Gebruik de kracht van AI

Airtable AI helpt je om sneller slimme beslissingen te nemen door data te analyseren en te organiseren. Het automatiseert ook routinetaken, bespaart tijd en vereenvoudigt het werk, zodat je team zich kan concentreren op belangrijkere taken. Of het nu gaat om klantfeedback of prestatiegegevens, de AI-functies bieden waardevolle inzichten en optimaliseren workflows.

Automatiseer en integreer

Verbind je complete organisatie

Deel en beheer informatie binnen je hele organisatie. Met Airtable kun je apps en gegevens delen over verschillende afdelingen heen. Stel toegangsrechten in om te zorgen dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot specifieke informatie. Dit verbetert de samenwerking en zorgt voor een centraal punt van waarheid voor iedereen binnen je bedrijf.

Plan kennismaking

De nummer #1 Airtable Partner van Nederland

Optimeister is officieel de eerste Airtable Service Partner in Nederland! Samen met Airtable bieden we flexibele en krachtige maatwerkoplossingen die bedrijven helpen slimmer en sneller te werken. Onze jarenlange ervaring met Airtable maakt ons de ideale partner om jouw Airtable-project tot een succes te maken.

Hulp nodig van een

Airtable

consultant?

Zelf aan de slag met

Airtable

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Airtable

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Airtable

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Airtable

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Airtable

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Airtable

developers voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Airtable

Wat zijn de kosten van Airtable?

Airtable biedt verschillende prijsplannen aan, afhankelijk van je behoeften. Er is een gratis versie beschikbaar, evenals premium plannen met meer functies. Met prijzen vanaf $20 per maand krijg je toegang tot kernfunctionaliteiten, zoals geautomatiseerde workflows, prioriteitsondersteuning, meer ruimte voor bijlagen en aangepaste branding in Airtable-interfaces. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de prijsplannen.

Kan ik Airtable gebruiken voor projectmanagement?

Ja, Airtable is zeer geschikt voor projectmanagement. Je kunt taken, deadlines, en verantwoordelijkheden toewijzen, en de voortgang van projecten volgen met behulp van verschillende weergaven en automatiseringen. Het is flexibel genoeg om aangepast te worden aan verschillende projectmanagementstijlen.

Kan ik Airtable gebruiken als CRM?

Ja, absoluut! Airtable kan zeer effectief worden gebruikt als een Customer Relationship Management (CRM) systeem. Dankzij de flexibiliteit en aanpasbaarheid van Airtable, kun je het eenvoudig configureren om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Met Airtable kun je klantgegevens bijhouden, sales funnels beheren, en communicatie met klanten organiseren, allemaal op één plek.

Wat maakt Airtable anders dan Excel?

Airtable onderscheidt zich van Excel door zijn veelzijdige functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interface. Het is ontworpen om flexibel te werken met meerdere gebruikers en kan worden aangepast aan jouw unieke workflow.

Is Airtable geschikt voor mijn unieke bedrijfsprocessen?

Absoluut, Airtable is zeer aanpasbaar en geschikt voor het stroomlijnen van uiteenlopende bedrijfsprocessen. Het biedt de mogelijkheid om specifieke velden, logica en automatiseringen toe te passen, waardoor het perfect is voor specifieke behoeften. Met zijn integratiemogelijkheden kan Airtable ook naadloos aansluiten op andere tools, wat de efficiëntie van je workflow verhoogt.

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Airtable

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Airtable

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Airtable

Consultant