Make

Make Consulting & Development

Als ervaren Make expert zijn we gespecialiseerd in Make consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Plan kennismaking

Opgericht in

2022

Opgericht door

Ondřej Gazda, Patrik Šimek

Hoofdkantoor

Prague, Czechia

Aantal gebruikers

500.000+

Wat is

Make

?

Met Make.com (voorheen Integromat) breng je al je tools en apps samen. Deze geavanceerde tool maakt het mogelijk om data te synchroniseren tussen verschillende systemen en complexe automatiseringen op te zetten.

Features van 

Make

Automatiseer je workflow

Traditionele no-code integratie- en automatiseringsplatforms zijn lineair en niet-intuïtief, maar Make biedt de mogelijkheid om visueel workflows te creëren, bouwen en automatiseren, zonder beperkingen aan je verbeeldingskracht.

Automatiseer je workflow
Maak snel en gemakkelijk verbinding met al je apps

Maak snel en gemakkelijk verbinding met al je apps

Beheer al je tools en processen in één platform door ze te integreren. Kies uit duizenden kant-en-klare app-integraties of maak verbinding met elke online app met onze krachtige no-code tools.

Maak snel en gemakkelijk verbinding met al je apps

Hulp nodig van een

Make

consultant?

Zelf aan de slag met

Make

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Make

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Make

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Make

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Make

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Make

developers voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Make

Wat is Make precies?

Make, voorheen bekend als Integromat, is een no-code platform dat het mogelijk maakt om gegevens te synchroniseren en complexe automatiseringen op te zetten tussen verschillende systemen.

Wat is het verschil tussen Make en Integromat?

Integromat is de voorloper van Make. In 2022 heeft Integromat zijn naam veranderd naar Make. Integromat wordt niet langer ondersteund, daarom wordt het aanbevolen om over te stappen naar Make.

Hoe kan Make mijn werkprocessen automatiseren?

Make maakt het mogelijk om automatische workflows te creëren die taken tussen verschillende apps uitvoeren. Dit kunnen taken zijn zoals gegevens verzenden van de ene app naar de andere, het instellen van herinneringen of het automatiseren van e-mailresponders.

Kan ik Make integreren met mijn bestaande apps?

Ja, Make kan snel en gemakkelijk verbinding maken met al je apps. Kies uit duizenden kant-en-klare app-integraties of maak verbinding met elke online app met onze krachtige no-code tools.

Is er technische ondersteuning beschikbaar bij Make?

Ja, Make biedt uitgebreide technische ondersteuning aan alle gebruikers. Het ondersteuningsteam van Make staat klaar om je te helpen bij elke stap van je automatisatiereis, van het instellen van je eerste workflow tot het oplossen van technische uitdagingen.

Hoeveel kost Make?

De prijs van Make varieert afhankelijk van het gekozen plan en begint bij $9 per maand tot $29 per maand. Voor specifieke prijsinformatie raden wij je aan om de officiële website van Make.com te bezoeken.

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Make

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Make

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Make

Consultant