Bubble

Bubble Consulting & Development

Als ervaren Bubble expert zijn we gespecialiseerd in Bubble.io consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Plan kennismaking

Opgericht in

2012

Opgericht door

Joshua Haas, Emmanuel Straschnov

Hoofdkantoor

New York, US

Aantal gebruikers

2.500.000+

Wat is

Bubble

?

Bubble.io is een innovatief platform voor het bouwen van webapplicaties zonder te coderen. Gebruikers kunnen visueel aantrekkelijke en responsieve apps maken met behulp van de drag-and-drop interface. Bubble biedt een ingebouwde database, workflowautomatisering en de mogelijkheid om API's te integreren. Hierdoor is het een toegankelijke en krachtige oplossing voor ontwikkelaars die hun ideeën snel tot leven willen brengen.

Features van 

Bubble

Ontwikkel complexe applicaties zonder code

Met Bubble kun je allerlei soorten applicaties, tools en platforms realiseren. En dat zonder het schrijven van programmeercode.

Ontwikkel complexe applicaties zonder code
Totale design vrijheid

Totale design vrijheid

Bubble geeft je alle vrijheid in het design van je applicatie. Bouw de interface zoals jij die voor ogen hebt. Tot op de pixel nauwkeurig.

Totale design vrijheid

Intergraties met derden

Vergroot de functionaliteit van je applicatie met slimme API-koppelingen. Synchroniseer data tussen je applicatie en de systemen waar jij het liefst mee werkt.

Schaalbare infrastructuur

Schaalbare infrastructuur

Bubble zorgt voor betrouwbare en snelle hosting. Er zijn geen limieten voor je verkeer, gebruikers en de opslag van gegevens. Hierdoor kun je gemakkelijk opschalen.

Hulp nodig van een

Bubble

consultant?

Zelf aan de slag met

Bubble

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Bubble

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Bubble

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Bubble

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Bubble

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Bubble

developers voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Bubble

Wat is Bubble precies?

Bubble is een platform voor het bouwen van webapplicaties zonder te coderen. Gebruikers kunnen visueel aantrekkelijke en Responsief apps maken met behulp van de drag-and-drop interface.

Hoe werkt de interface van Bubble?

Met de eenvoudige interface van Bubble kun je op een visuele manier volledig op maat gemaakte en responsieve apps bouwen. Je kunt elementen van het scherm slepen naar de locatie waar je ze wilt, en je apps vervolgens precies zo configureren als jij dat wilt

Kan ik API's integreren in mijn Bubble applicatie?

Ja, Bubble maakt het mogelijk om te integreren met API's van derden. Dit kan je helpen om je applicatie nog functioneler en krachtiger te maken.

Hoe schaalbaar is Bubble?

Bubble biedt een zeer schaalbare infrastructuur. Er zijn geen limieten voor je verkeer, gebruikers en de opslag van gegevens, waardoor je gemakkelijk kunt groeien en opschalen met je applicatie.

Wat zijn de kosten van Bubble?

Bubble heeft verschillende prijsniveaus om aan gebruikersbehoeften te voldoen. Er is een gratis plan voor beginners die willen experimenteren met de basisfuncties. Betaalde plannen beginnen vanaf $29 per maand en bieden geavanceerde functies zoals aangepaste domeinen, snellere capaciteit. Voor grote ondernemingen zijn er op maat gemaakte plannen beschikbaar. Bekijk de officiële website van Bubble.io voor de meest recente prijsinformatie.

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Bubble

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Bubble

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Bubble

Consultant