Retool

Retool Consulting & Development

Als ervaren Retool expert zijn we gespecialiseerd in Retool consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Plan kennismaking

Opgericht in

2017

Opgericht door

David Hsu

Hoofdkantoor

San Francisco

Bouw een interne tool in

10 minuten

Wat is

Retool

?

Retool stelt je in staat om snel en efficiënt gebruikersinterfaces te bouwen met een breed scala aan toepassingen. Hierdoor kun je in korte tijd waardevolle applicaties lanceren.

Features van 

Retool

Interne tools, opvallend snel

Begin binnen 10 minuten met bouwen van je eigen interne tool of klantportaal. Dankzij de intuïtieve interface en voor gemaakte componenten kun je snel aanpassingen maken en functionaliteiten toevoegen, zonder diepgaande technische kennis. Dit betekent dat je efficient op maat gemaakte oplossingen kunt creëren die aansluiten bij je bedrijf.

Interne tools, opvallend snel
Gebruiksvriendelijke interfaces

Gebruiksvriendelijke interfaces

Retool maakt het moeiteloos om gebruiksvriendelijke interfaces te bouwen. Met intuïtieve drag-and-drop functionaliteit kun je snel en zonder gedoe interactieve dashboards, formulieren en interne tools creëren. Retool's eenvoudige interface helpt je bij het ontwerpen van applicaties die je processen stroomlijnen en je in staat stellen om effectiever te werken.

Gebruiksvriendelijke interfaces

Gegevens importeren

Met Retool is het importeren van data erg makkelijk. Je kunt gegevens uit verschillende bronnen, zoals databases en API's, naar je app halen. Met slechts een paar klikken kun je gewenste gegevens in realtime ophalen en ze gebruiken om krachtige interne tools en dashboards te creëren.

Hulp nodig van een

Retool

consultant?

Zelf aan de slag met

Retool

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Retool

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Retool

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Retool

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Retool

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Retool

developers voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Retool

Hoe kan ik beginnen met het bouwen van een tool in Retool?

Beginnen is eenvoudig dankzij Retool's intuïtieve interface en voorgebouwde componenten. Je kan binnen 10 minuten beginnen met het bouwen van je eigen interne tool of klantportaal.

Hoe gebruiksvriendelijk is Retool?

Retool is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Met zijn functionaliteit kun je interactieve dashboards, formulieren en andere interne tools snel en zonder gedoe creëren.

Hoe importeer ik gegevens in Retool?

Je kunt eenvoudig gegevens importeren vanuit verschillende bronnen, zoals databases en API's, rechtstreeks naar je app. Met een paar klikken kun je de gewenste gegevens in realtime ophalen.

Wat is Retool precies?

Retool is een platform dat je in staat stelt om snel en efficiënt interne tools te bouwen. Je kunt met Retool waardevolle applicaties maken voor een breed scala aan toepassingen, binnen enkele minuten geregeld.

Hoeveel kost Retool?

Retool biedt verschillende prijsplannen aan, afgestemd op de grootte en behoeften van jouw bedrijf. Deze variëren van gratis plannen voor kleine projecten tot enterprise-oplossingen voor grootschalige toepassingen. De prijzen van de plannen zitten tussen $9 en $49 per maand.

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Retool

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Retool

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Retool

Consultant