Softr

Softr

consultancy & implementatie

Optimeister is expert op het gebied van

Softr

. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we er mee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Opgericht in

2019

Opgericht door

Artur Mkrtchyan, Mariam Hakobyan

Hoofdkantoor

Berlin, Germany

Vertrouwd door

100,000+ teams

Wat is

Softr

?

Softr is een no-code platform waarmee gebruikers web-applicaties kunnen bouwen. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, integratiemogelijkheden en de mogelijkheid om snel applicaties te publiceren en te delen.

Features van 

Softr

Integreer met Airtable

Softr biedt een eenvoudige integratie met Airtable om snel toegang te krijgen tot de krachtige databasefunctionaliteit. Gebruikers kunnen gegevens weergeven en gebruiken om aangepaste pagina's en functionaliteiten te maken, waardoor het bouwproces vereenvoudigd wordt en professionele applicaties snel gebouwd kunnen worden.

Integreer met Airtable
Memberships

Memberships

Softr's Membership-functie biedt intuïtieve tools om op maat gemaakte lidmaatschapssites te creëren, inclusief de mogelijkheid om lidmaatschapsniveaus, betalingen en geautomatiseerde e-mails in te stellen. Met de naadloze integratie met Airtable kunnen gebruikers gemakkelijk lidmaatschapsgegevens beheren.

Ontvang betalingen

Softr maakt het eenvoudig om online betalingen te ontvangen door integratie met betaalproviders zoals Stripe en PayPal. Gebruikers kunnen aangepaste betaalformulieren maken en veilige betalingen accepteren, en betalingsgegevens beheren via de integratie met Airtable.

Ontvang betalingen
Meer dan 100+ pre-build blocks

Meer dan 100+ pre-build blocks

Softr biedt voorgebouwde blokken die gebruikers kunnen slepen en neerzetten om professionele en aantrekkelijke webpagina's te maken, zonder code te hoeven schrijven. Deze blokken omvatten kop- en voetteksten, prijstabellen, formulieren, teamprofielen en meer, waardoor het bouwproces sneller en efficiënter wordt.

Bedrijven die jou voor gingen:

Softr

met Optimeister

Als ervaren

Softr

specialisten staan wij klaar om je uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden van

Softr

en hoe we deze tool kunnen implementeren in jouw workflow. Aarzel niet om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we kunnen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen met deze tool.

Bedrijven die jou voor gingen:

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak met Fritz en we maken kennis op een moment dat het jou uitkomt.

Fritz Wierper

Founder Optimeister