Softr

Softr Development

We zijn gespecialiseerd in Softr ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over Softr en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Plan kennismaking

Opgericht in

2019

Opgericht door

Artur Mkrtchyan, Mariam Hakobyan

Hoofdkantoor

Berlin, Germany

Vertrouwd door

100,000+ teams

Wat is

Softr

?

Softr is een no-code platform waarmee gebruikers web-applicaties kunnen bouwen. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, integratiemogelijkheden en de mogelijkheid om snel applicaties te publiceren en te delen.

Features van 

Softr

Integreer met Airtable

Softr biedt een eenvoudige integratie met Airtable om snel toegang te krijgen tot de krachtige databasefunctionaliteit. Gebruikers kunnen gegevens weergeven en gebruiken om aangepaste pagina's en functionaliteiten te maken, waardoor het bouwproces vereenvoudigd wordt en professionele applicaties snel gebouwd kunnen worden.

Integreer met Airtable
Memberships

Memberships

Softr's Membership-functie biedt intuïtieve tools om op maat gemaakte lidmaatschapssites te creëren, inclusief de mogelijkheid om lidmaatschapsniveaus, betalingen en geautomatiseerde e-mails in te stellen. Met de naadloze integratie met Airtable kunnen gebruikers gemakkelijk lidmaatschapsgegevens beheren.

Memberships

Ontvang betalingen

Softr maakt het eenvoudig om online betalingen te ontvangen door integratie met betaalproviders zoals Stripe en PayPal. Gebruikers kunnen aangepaste betaalformulieren maken en veilige betalingen accepteren, en betalingsgegevens beheren via de integratie met Airtable.

Meer dan 100+ pre-build blocks

Meer dan 100+ pre-build blocks

Softr biedt voorgebouwde blokken die gebruikers kunnen slepen en neerzetten om professionele en aantrekkelijke webpagina's te maken, zonder code te hoeven schrijven. Deze blokken omvatten kop- en voetteksten, prijstabellen, formulieren, teamprofielen en meer, waardoor het bouwproces sneller en efficiënter wordt.

Hulp nodig van een

Softr

consultant?

Zelf aan de slag met

Softr

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Softr

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Softr

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Softr

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Softr

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Softr

developers voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Softr

Wat is Softr?

Softr is een no-code platform waarmee je krachtige webtoepassingen, websites en portals kunt bouwen. Het is ideaal voor mensen die professionele en functionele online platformen willen creëren.

Wat zijn de betaalmogelijkheden op Softr?

Softr ondersteunt betalingen via Stripe en PayPal. Dit betekent dat je gemakkelijk betalingen kunt ontvangen voor goederen, diensten, of lidmaatschappen direct via je Softr applicatie.

Hoe integreert Softr met Airtable?

Softr biedt een naadloze integratie met Airtable. Hierdoor kun je jouw Airtable-databases direct koppelen aan jouw Softr-applicatie, waardoor je gegevens kunt tonen en aangepaste functionaliteiten kunt creëren.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken met Softr?

Ja, met Softr kun je je eigen domeinnaam gebruiken. Dit helpt om een meer professionele uitstraling te geven aan jouw website of webtoepassing. Het proces is relatief eenvoudig en er zijn aanwijzingen beschikbaar om je te begeleiden.

Hoeveel kost Softr?

Softr biedt verschillende prijsplannen aan, afhankelijk van de behoeften van gebruikers. De prijzen beginnen vanaf $49 en gaan tot $269. U kunt de prijzen en functies bekijken op hun website Softr.io.

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Softr

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Softr

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Softr

Consultant