Webflow

Webflow

consultancy & implementatie

Optimeister is expert op het gebied van

Webflow

. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we er mee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Opgericht in

2013

Opgericht door

Vlad Magdalin, Sergie Magdalin, Bryant Chou

Hoofdkantoor

San Francisco, California

Websites op Webflow

10.000.000+

Wat is

Webflow

?

Webflow, de nummer één tool voor het ontwikkelen van professionele websites, stelt gebruikers in staat om visueel aantrekkelijke en interactieve website te creëren zonder het schrijven van code. Deze gebruiksvriendelijke tool maakt het eenvoudig om responsieve en websites te bouwen, en is geschikt voor zowel beginners als ervaren webdesigners.

Features van 

Webflow

Designer

De Webflow Designer is een intuïtieve, visuele webdesign tool waarmee gebruikers responsieve en aantrekkelijke websites kunnen ontwerpen zonder dat ze code hoeven te schrijven. Met zijn krachtige en flexibele functies, zoals drag-and-drop en real-time previews, stelt Webflow Designer zowel professionals als beginners in staat om op een efficiënte manier prachtige en functionele websites te creëren.

Designer
CMS

CMS

Webflow CMS is een content management systeem dat speciaal ontworpen is voor designers en ontwikkelaars. Het biedt veel flexibiliteit en maatwerkopties, waardoor het mogelijk is om complexe en gepersonaliseerde websites te bouwen. Met Webflow CMS kun je content eenvoudig creëren en beheren, zonder de noodzaak van een aparte CMS zoals WordPress.

Logic

Webflow Logic is een functie binnen het Webflow-platform waarmee je gepersonaliseerde en dynamische inhoud kunt maken op basis van bepaalde voorwaarden en acties. Met Webflow Logic kun je bijvoorbeeld specifieke inhoud tonen op basis van de locatie van de gebruiker of hun interactie met je website. Dit maakt het mogelijk om een ​​nog betere gebruikerservaring te bieden en meer resultaten te behalen.

Logic
Memberships

Memberships

Webflow biedt memberships aan waarmee je premium content kan aanbieden, beschermen en beheren op je website. Zo kan je bijvoorbeeld abonnementen verkopen voor online cursussen of toegang geven tot exclusieve inhoud voor leden. Dit kan allemaal worden beheerd binnen het Webflow CMS, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe inhoud te creëren en te publiceren voor je leden.

Bedrijven die jou voor gingen:

Webflow

met Optimeister

Als ervaren

Webflow

specialisten staan wij klaar om je uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden van

Webflow

en hoe we deze tool kunnen implementeren in jouw workflow. Aarzel niet om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we kunnen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen met deze tool.

Bedrijven die jou voor gingen:

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak met Fritz en we maken kennis op een moment dat het jou uitkomt.

Fritz Wierper

Founder Optimeister