Webflow

Webflow Consulting & Development

Als ervaren Webflow expert zijn we gespecialiseerd in Webflow consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Opgericht in

2013

Opgericht door

Vlad Magdalin, Sergie Magdalin, Bryant Chou

Hoofdkantoor

San Francisco, California

Websites op Webflow

10.000.000+

Wat is

Webflow

?

Webflow, de nummer één tool voor het ontwikkelen van professionele websites, stelt gebruikers in staat om visueel aantrekkelijke en interactieve website te creëren zonder het schrijven van code. Deze gebruiksvriendelijke tool maakt het eenvoudig om responsieve en websites te bouwen, en is geschikt voor zowel beginners als ervaren webdesigners.

Features van 

Webflow

Designer

De Webflow Designer is een intuïtieve, visuele webdesign tool waarmee gebruikers responsieve en aantrekkelijke websites kunnen ontwerpen zonder dat ze code hoeven te schrijven. Met zijn krachtige en flexibele functies, zoals drag-and-drop en real-time previews, stelt Webflow Designer zowel professionals als beginners in staat om op een efficiënte manier prachtige en functionele websites te creëren.

Designer
CMS

CMS

Webflow CMS is een content management systeem dat speciaal ontworpen is voor designers en ontwikkelaars. Het biedt veel flexibiliteit en maatwerkopties, waardoor het mogelijk is om complexe en gepersonaliseerde websites te bouwen. Met Webflow CMS kun je content eenvoudig creëren en beheren, zonder de noodzaak van een apart CMS zoals WordPress.

CMS

Logic

Webflow Logic is een functie binnen het Webflow-platform waarmee je gepersonaliseerde en dynamische inhoud kunt maken op basis van bepaalde voorwaarden en acties. Met Webflow Logic kun je bijvoorbeeld specifieke inhoud tonen op basis van de locatie van de gebruiker of hun interactie met je website. Dit maakt het mogelijk om een ​​nog betere gebruikerservaring te bieden en meer resultaten te behalen.

Memberships

Memberships

Webflow biedt memberships aan waarmee je premium content kan aanbieden, beschermen en beheren op je website. Zo kan je bijvoorbeeld abonnementen verkopen voor online cursussen of toegang geven tot exclusieve inhoud voor leden. Dit kan allemaal worden beheerd binnen het Webflow CMS, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe inhoud te creëren en te publiceren voor je leden.

Hulp nodig van een

Webflow

consultant?

Zelf aan de slag met

Webflow

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Webflow

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Webflow

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Webflow

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Webflow

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Webflow

developer voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Webflow

Wat is Webflow?

Webflow is een geavanceerd online platform dat gebruikers in staat stelt om professionele en aantrekkelijke websites te ontwerpen zonder te hoeven coderen. Het biedt krachtige functies zoals drag-and-drop,. content management systeem en logic.

Hoeveel kost Webflow?

De kosten van Webflow variëren afhankelijk van het gekozen plan. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder Starter, Basic, CMS, Business, en Enterprise. Elk met hun eigen reeks functies en voordelen.  Voor meer prijsinformatie raden wij je aan om de website van webflow.com te bezoeken.

Wat is Webflow CMS?

Webflow CMS is super makkelijk te gebruiken content management system. Je kunt eenvoudig nieuwe content toevoegen, bestaande content bewerken en de structuur van je website aanpassen. Het bevat ook krachtige SEO-tools om je website zichtbaarder te maken.

Wat zijn Webflow cursussen?

Webflow-cursussen zijn handige leertrajecten die speciaal zijn ontworpen om je te helpen de krachtige functies van Webflow optimaal te benutten. Deze cursussen behandelen allerlei onderwerpen, van de basisprincipes van website-ontwerp tot geavanceerde interactie en animatie. Meer weten over de cursussen bekijk ze op de website van Webflow.com

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Webflow

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Webflow

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Webflow

Consultant