Zapier

Zapier Consulting & Development

Als ervaren Zapier expert zijn we gespecialiseerd in Zapier consultancy, ontwikkeling en implementatie. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we ermee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Opgericht in

2011

Opgericht door

Wade Foster, Bryan Helmig, and Mike Knoop

Hoofdkantoor

San Francisco, USA

Ondersteunt

5.000+ apps

Wat is

Zapier

?

Zapier biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het verbinden van diverse tools en apps, waarmee het uitwisselen van gegevens en automatisering van repetitieve taken mogelijk wordt. Deze tool verhoogt je productiviteit en stroomlijnt werkprocessen, geschikt voor zowel individuen als organisaties.

Features van 

Zapier

Flexibele functies

Automatiseer elk proces met aangepaste workflows, voorwaarden, filters en meer - allemaal zonder code - dankzij de automatiseringsmogelijkheden van dit platform.

Flexibele functies
Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie met Zapier werkt door het creëren van een "Zap", dat is een geautomatiseerde workflow tussen twee of meer apps. Dit kan worden bereikt door Zapier's drag-and-drop editor te gebruiken om triggers en acties te koppelen tussen apps. Zapier biedt ook tal van vooraf gebouwde integraties en automatiseringen om het proces nog sneller te maken.

Eenvoudige integratie

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Zapier is schaalbaar en flexibel, waardoor het gemakkelijk is om het aantal workflows en integraties te vergroten naarmate de bedrijfsbehoeften groeien. Dit maakt het ook mogelijk om taken en processen efficiënter te automatiseren en de productiviteit te verhogen. Zapier is te integreren met meer dan 3.000 apps, wat de mogelijkheid biedt om te integreren met vrijwel elk platform of service.

Hulp nodig van een

Zapier

consultant?

Zelf aan de slag met

Zapier

, maar loop je tegen dingen aan tijdens je project? Soms heb je gewoon even wat extra hulp nodig van een expert. Als ervaren

Zapier

consultant staan wij klaar om met je mee te kijken. Boek een videoconsult en stel alle vragen die je hebt over jouw

Zapier

-project.

Plan videoconsult

Zoek je een

Zapier

developer voor je project?

Als no-code agency helpen we je graag met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van een

Zapier

oplossing die jouw bedrijf vooruit helpt. Plan een kennismaking en kom erachter wat wij als

Zapier

developer voor jou kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Veelgestelde vragen over

Zapier

Wat is Zapier precies?

Zapier is een online automatiseringstool die verschillende applicaties met elkaar verbindt. Met Zapier kunnen gebruikers complexe taken automatiseren zonder code te hoeven schrijven.

Wat is een zap?

Een "Zap" is een geautomatiseerde workflow tussen twee of meer apps. Je kunt verschillende triggers en acties koppelen tussen apps met behulp van Zapier's handige drag-and-drop editor en vooraf gebouwde integraties.

Met welke apps kan Zapier integreren?

Zapier kan integreren met meer dan 3.000 apps, waardoor het mogelijk is om met vrijwel elk platform of dienst te integreren. Bekijk alle apps op Zapier.com

Is Zapier schaalbaar?

Ja, Zapier is zeer schaalbaar en flexibel. Het is eenvoudig om het aantal workflows en integraties te vergroten naarmate de bedrijfsbehoeften groeien.

Is Zapier gebruiksvriendelijk?

Ja, Zapier is speciaal ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Gebruikers kunnen complexe taken automatiseren zonder code te schrijven, dankzij de intuïtieve drag-and-drop editor en de grote selectie van vooraf gebouwde integraties. Je zult versteld staan van hoe gemakkelijk het gaat!

Bedrijven die jou voor gingen:

Vrijblijvend sparren over
jouw

Zapier

project?

Plan direct een afspraak in om te sparren met een no-code agency over jouw 

Zapier

project.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

Zapier

Consultant