Zapier

Zapier

consultancy & implementatie

Optimeister is expert op het gebied van

Zapier

. We vertellen je graag meer over deze tool en wat we er mee kunnen betekenen voor je bedrijf.

Opgericht in

2011

Opgericht door

Wade Foster, Bryan Helmig, and Mike Knoop

Hoofdkantoor

San Francisco, USA

Ondersteunt

5.000+ apps

Wat is

Zapier

?

Zapier biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het verbinden van diverse tools en apps, waarmee het uitwisselen van gegevens en automatisering van repetitieve taken mogelijk wordt. Deze tool verhoogt je productiviteit en stroomlijnt werkprocessen, geschikt voor zowel individuen als organisaties.

Features van 

Zapier

Flexibele functies

Automatiseer elk proces met aangepaste workflows, voorwaarden, filters en meer - allemaal zonder code - dankzij de automatiseringsmogelijkheden van dit platform.

Flexibele functies
Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie met Zapier werkt door het creëren van een "Zap", dat is een geautomatiseerde workflow tussen twee of meer apps. Dit kan worden bereikt door Zapier's drag-and-drop editor te gebruiken om triggers en acties te koppelen tussen apps. Zapier biedt ook tal van vooraf gebouwde integraties en automatiseringen om het proces nog sneller te maken.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Zapier biedt schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk is om het aantal workflows en integraties te vergroten naarmate de bedrijfsbehoeften groeien. Dit maakt het ook mogelijk om taken en processen efficiënter te automatiseren en de productiviteit te verhogen. Zapier is ook compatibel met meer dan 3.000 apps, wat de mogelijkheid biedt om te integreren met vrijwel elk platform of service.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Bedrijven die jou voor gingen:

Zapier

met Optimeister

Als ervaren

Zapier

specialisten staan wij klaar om je uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden van

Zapier

en hoe we deze tool kunnen implementeren in jouw workflow. Aarzel niet om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we kunnen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen met deze tool.

Bedrijven die jou voor gingen:

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak met Fritz en we maken kennis op een moment dat het jou uitkomt.

Fritz Wierper

Founder Optimeister