No-code Digital Agency

Wij 

stroomlijnen

digitaliseren

automatiseren

optimaliseren

je processen

zonder code

We zijn een no-code bureau uit Nijmegen dat effectieve digitale oplossingen creëert om bedrijven te helpen sneller te transformeren in een digitale wereld die continu in beweging is.

Yummy 67%
Yummy 67%

Werk slimmer en sneller met Optimeister

Bij Optimeister weten we dat jij overzicht, structuur en rust wil binnen je bedrijf en dat je zo veel mogelijk tijd wil besteden aan de dingen die er echt toe doen. Dat kun je perfect doen door je bedrijfsprocessen te stroomlijnen met digitale oplossingen, waarmee je je bedrijf slim en efficiënt kunt runnen.

Verspil minder tijd aan operationele taken

Verminder fouten en verhoog de productiviteit

Krijg meer inzicht in je processen en data

Maak je bedrijf niet meer afhankelijk van één persoon

De oplossing voor jouw digitale uitdaging

Al decennia lang hebben bedrijven twee opties wanneer ze digitale oplossingen nodig hebben: standaard of maatwerk. Een keuze die veel ondernemers het gevoel geeft dat ze geen kant op kunnen. Voor die ondernemers is er nu een derde, grensverleggende optie: no-code.

Standaard

Standaard oplossingen zijn kant-en-klaar en snel te implementeren voor een breed publiek, maar sluiten vaak niet aan op je processen.

Direct te implementeren

Sluit niet aan op je processen

Maatwerk

Traditioneel maatwerk houdt in dat je een oplossing op maat ontwikkelt met code. Dit kost veel tijd en kan aanzienlijk in de kosten lopen.

Lange ontwikkeltijd

Sluit aan op je processen

No-code

No-code ontwikkeling heeft het beste van beide werelden: Het sluit naadloos aan op je processen, maar vergt veel minder ontwikkeltijd.

Korte ontwikkeltijd

Sluit aan op je processen

Wij geloven in de kracht
van no-code tools

Wij geloven dat ontwikkelen met no-code tools de meest effectieve manier is waarop jij een digitale oplossing kunt laten maken die perfect aansluit op jouw bedrijf.

Sluit aan op je processen

No-code tools zijn zeer geavanceerd en maken het mogelijk om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke bedrijfsprocessen.

Ontwikkel razendsnel

Doordat we met no-code niet alles vanaf de grond af aan coderen, hebben we veel minder ontwikkeltijd nodig voor het gewenste resultaat.

Pak je voorsprong

Dankzij de flexibiliteit en efficiëntie van no-code, kun jij direct inspelen op veranderingen in je bedrijf en kansen in de markt.

Digitale oplossingen
die het verschil maken

Wij zijn experts in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van digitale oplossingen met no-code tools. Deze expertise omvat vier essentiële disciplines die we, afhankelijk van jouw specifieke behoeften, afzonderlijk of als collectief kunnen inzetten binnen jouw project.

Databases

Interfaces

Integraties

Automatiseringen

Wij gebruiken de tools
die voor jou werken

Wij begrijpen dat jij als ondernemer met allerlei andere zaken bezig bent en dat je je niet bewust bent van alle technologieën die de digitale wereld te bieden heeft. Als no-code developer, zijn we bij Optimeister altijd op de hoogte van de laatste trends en werken we met de meest moderne no-code tools.

Airtable

Airtable combineert het gemak van een spreadsheet met de kracht van een database. Met Automations en Interfaces kunnen volledige webapplicaties worden ontwikkeld.

Make

Make (voorheen Integromat) maakt het mogelijk om data te synchroniseren tussen verschillende apps en tools en complexe automatiseringen op te zetten.

Bubble

Bespaar tijd en ontwikkel applicaties met Bubble. Met deze visuele ontwikkeltool creëer je snel een geweldige gebruikersinterface en bouw je allerlei soorten logica in.

Webflow

Webflow is de nummer één tool voor het ontwikkelen van professionele websites. Breng ieder design tot leven en voeg interactieve functionaliteiten toe zonder het schrijven van een regel code.

Zapier

Met Zapier kun je op een toegankelijke manier verschillende tools en apps met elkaar verbinden, waardoor je gegevens kunt overzetten en repetitieve taken kunt automatiseren.

Bedrijven die jou voor gingen:

3 stappen naar een
gestroomlijnde business

1. Kennismaking

Eerst plannen we een vrijblijvende online kennismaking waarbij we ingaan op jouw situatie.

2. Ontwerp

Is het een match? Dan kunnen we aan de slag! Samen met jou bepalen we de projectscope en met behulp van verschillende ontwerpen visualiseren we een digitale oplossing op maat.

3. Ontwikkeling

Met de best passende tools ontwikkelen we binnen enkele weken een digitale oplossing, die we naadloos zullen implementeren in jouw bedrijf.

Nog niet overtuigd?
Dit zeggen onze klanten

''

"We hebben lang gezocht naar een systeem voor het stroomlijnen van alle processen binnen onze organisatie. Na drie softwareprojecten met een beperkte efficiëntiewinst en forse meerkosten als resultaat, hebben we Optimeister het vertrouwen gegeven voor de ontwikkeling van ons ERP-systeem. Waar andere partijen dit niet lukte, heeft Optimeister al onze verwachtingen overtroffen. We zijn zeer gelukkig met het nieuwe systeem en hebben een betrouwbare partner gevonden voor de toekomst."

Joris Honings

Managing director

 

GoHammerhead

''

"In het stroomlijnen van de processen binnen ons bedrijf is Optimeister een perfecte partner gebleken. Ze zijn duidelijk in de communicatie over de verwachtingen aan beiden kanten en zeer meedenkend over passende oplossingen om tot een goed eindresultaat te komen. Ik kan ieder bedrijf aanraden om eens in gesprek te gaan met de heren van Optimeister. Wij gaan ons voorbereiden op een volgende stap in de samenwerking."

Diek van den Berk

Technisch directeur

 

Plintenfabriek

''

"Optimeister is een club die het spel verandert. Niet alleen vanwege hun effectieve no-code aanpak, maar ook de goede bereikbaarheid en het snelle begrip van onze zakelijke behoeften. Ze respecteren deadlines en leveren kwaliteitswerk tot in de puntjes. Het was een succesvol project, maar ook een leerrijke ervaring voor ons. De professionaliteit, gecombineerd met jeugdige energie, was verfrissend en inspirerend. Optimeister, jullie zijn top!"

Jeroen Sarink

Co-owner

 

Airtrack Factory

''

"We waren zo snel mogelijk op zoek naar een oplossing voor het managen van ons warehouse. De low-code/no-code aanpak van Optimeister sprak ons al snel aan, waardoor we een samenwerking zijn aangegaan. Dit heeft op korte termijn geresulteerd in een applicatie die precies doet wat we nodig hadden. Wij zijn ontzettend tevreden!"

Tim Cloosterman

ICT Project Specialist

 

Rituals

''

“In onze opslag beschikken wij over een groot aantal standbouwmaterialen voor onze klanten. Dankzij Optimeister is deze opslag nu op een duidelijke manier digitaal geregistreerd en zijn er automatiseringen toegepast die overeenkomsten en facturen generen en melding geeft aan de administratie wanneer facturen kunnen worden verstuurd. Dit systeem geeft overzicht en bespaard tijd voor ons gehele team." Wij zijn erg tevreden!”

Roland Bruggeman

Managing director

 

Dehullu

''

“Als uitzendbureau waren we op zoek naar een manier om onze primaire workflow te digitaliseren en te automatiseren. Dit proces verliep namelijk grotendeels via pen en papier, was voor ons te tijdrovend en maakte het lastig om te voldoen aan de AVG. Optimeister is voor ons een waardevolle partner gebleken en heeft voor ons een geweldige oplossing neergezet waarmee we iedere dag veel tijd besparen. ‘On time’ en ‘on budget’. Een aanrader!“

Tijn Stuve

Manager

 

Maxflex Uitzendbureau

''

"Iedere dag krijgen we te maken met het opstellen en managen van offertes. Het is dus van belang dat dit proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Optimeister heeft met ons meegedacht en dit proces volledig gedigitaliseerd. Ze hebben tijdrovende handelingen weten te automatiseren, waardoor dit proces nu bijna twee keer zo snel verloopt. Naast het besparen van tijd geeft dit systeem ons een stuk meer overzicht en de mogelijkheid om verder op te schalen!

Percy Zwitserloot

Eigenaar

 

BlinQ Kozijnen

Wat we jouw bedrijf kunnen bieden

Meer overzicht

Door je processen te structureren en je data inzichtelijk te maken, krijg je meer grip op de zaak, heb je minder zorgen en maak je je bedrijf datagedreven.

Meer vrijheid

Doordat je minder bezig bent met operationele taken, krijg je meer vrijheid om tijd te besteden aan het werk dat nodig is voor de groei van je bedrijf.

Meer winst

Voorkom onnodige kosten voor extra personeel en maak je team productiever door te automatiseren. Bespaar zo op je uitgaven en verhoog je winst!

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Wat is no-code precies?

No-code is een manier om digitale oplossingen te maken zonder dat je veel kennis van programmeren nodig hebt. In plaats daarvan gebruik je visuele en drag-and-drop interfaces om applicaties, integraties en automatiseringen te bouwen. Dit maakt het ontwikkelproces vele malen efficiënter dan voorheen. De term 'low-code' verwijst naar de ontwikkelingsbenadering waarbij er nog steeds enige programmeerkennis nodig is, maar veel minder dan bij traditionele software-ontwikkeling. Bij 'no-code' is er helemaal geen programmeerkennis nodig.

Kunnen jullie integreren met mijn huidige systemen?

In bijna alle gevallen kunnen we integraties maken met de systemen die je nu gebruikt. Op die manier kun je gebruik blijven maken van de software die je gewend bent.

Hoe zit het met de kosten?

Bij ons is de belangrijkste vuistregel dat elke investering je meer moet opleveren dan wat het je heeft gekost. De kosten van een project zijn echter sterk afhankelijk van de omvang ervan. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen wij je vaak een indicatie geven van de kosten.

Hoe weet ik of jullie mij kunnen helpen?

Daar kom je maar op één manier achter: plan een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kijken we samen naar de mogelijkheden voor je bedrijf. Liever mailen? Dat kan ook op: hello@optimeister.com

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak in met Fritz om te sparren over je project wanneer het jou uitkomt.

Plan kennismaking

Fritz Wierper

No-code Consultant